Dit is hét moment voor de aanschaf van een nieuwe tuintafel

De zomer was, qua weer, nu niet direct een groot succes. De kans dat je veel buiten hebt gezeten is daarom maar klein. Maar als je al even buiten hebt gezeten, dan heb je vast wat mankementen aan je tuintafel ontdekt. De tafel is scheef en niet meer te stellen of gewoon erg lelijk geworden. En dus is het nú de tijd om een nieuwe tuintafel aan te schaffen. Waarom nu? Omdat je er dan in ieder geval alvast goed bij zit volgend jaar. Maar ook, en die kans is best aanwezig, omdat de nazomer er nog aankomt. Wie weet hoe je nog kunt genieten van het buiten zitten in de komende twee maanden? De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Een nieuwe tuintafel kan je best los kopen

Wanneer je tuinstoelen nog goed zijn en comfortabel zitten, dan is de noodzaak er niet om ook deze te vervangen. Je kunt daarom best alleen een nieuwe tuintafel kopen. Een tuintafel die weer een flink aantal jaren mee kan gaan. Het is slim om de hoogte van je huidige tuintafel op te meten, zodat je er, ook met je oude stoelen, fijn aan kunt zitten. Kies je voor een extra grote tuintafel deze keer of ga je juist voor een maatje kleiner? Je kunt de tafel online bestellen, maar het is ook mogelijk om de tafel te bekijken in een van de winkels.

Ga je toch voor een nieuwe tuinset?

Dan kun je er maar beter even de tijd voor nemen en een van de winkels bezoeken. In deze winkels staan de tuinsets uitgestald en kun je overal even op en aan zitten. Als je dan toch in de winkel bent, dan kun je direct kijken voor alle mogelijke accessoires. Denk dan aan een mooie zweefparasol met voet, een terrasverwarming of LED verlichting. Natuurlijk kun je in de winkels ook terecht voor de beste barbecues.

Kies de tuinmeubelen die bij je gezin passen

Heb je een groot gezin, dan spreekt het voor zich dat je graag wilt dat iedereen lekker buiten kan zitten. Ook tegelijk. Maar kies je dan voor een loungeset of voor een eettafelset? Dat is maar weer net afhankelijk van hoe jouw gezin gebruik maakt van de tuin. Eten jullie graag buiten of onder de overkapping? Dan is een eettafelset met extra comfortabele stoelen een goed idee. Zijn jullie vooral van het lekker chillen in de tuin? Dan is een loungeset weer een beter idee. Kies dus altijd de tuinmeubelen die bij je passen.

Geef een antwoord