Hoe koop je designerwear?

Classy designer wear

We kennen het allemaal, je wilt jezelf of een dierbare verwennen met een designer artikel. Alleen weet je niet welke je moet kiezen of handig is. Je kijkt natuurlijk naar allemaal verschillende factoren, wanneer je opzoek bent naar designer kleren of accessoire. Deze kunnen voor iedereen verschillen. Wat ik adviseer als algemene richtlijnen voor het kiezen van designers zijn:

  • Kijk naar de prijs-kwaliteit verhouding
  • Kijk naar het merk zelf
  • Check of het product wel origineel is
  • Luister naar je gevoel

Een designer artikel hoeft zeker niet abnormaal duur te zijn. Ik snap dat je geen fortuin kwijt wil aan bijvoorbeeld een tas. Wat echt belangrijk is, is de prijs-kwaliteit verhouding. Kijk hierbij natuurlijk naar de kwaliteit van het product. En denk in jezelf of deze voldoet aan je kwaliteitseisen. Kijk bijvoorbeeld naar het type stof, die is gebruikt en het design.

Na het kijken naar de kwaliteit, kan je ook kijken naar het merk zelf. Spreekt het merk jouw aan? Past het merk bij jouw? (of voor wie je hem wilt aanschaffen). Als het merk eenmaal is goed gekeurd, kun je gaan kijken of de tas überhaupt wel origineel is. Een goede tip hiervoor, is om te kijken naar de verkoper. Een vraag die je hierbij kunt stellen is: Is hij een welbekende en betrouwbare retailer?

Als laatst is het natuurlijk het verstandigst om naar je eigen gevoel te luisteren. Als je twijfels hebt, raad ik aan om naar de hiervoor gegeven richtlijnen te kijken. Zo niet, moet je gewoon naar je gevoel luisteren en er gewoon voor gaan.

Wat ik aanraad

Wat ik heel makkelijk vind in deze tijd, is online kleren bestellen. Voor designer outfits raad ik JHP fashion aan. Je designerwear wordt gelijk de volgende dag thuis afgeleverd, verder heb je ook genoeg betaalmogelijkheden. Dit is zeer handig en makkelijk.

Ik had laatst een tas van guess gekocht voor mijn vrouw en deze viel goed in de smaak en was razend snel thuis afgeleverd. Voor mooie schoenen en riemen raad ik het merk versace jeans couture aan. Ik draag dit merk al bijna 2 jaar en vind het echt een topmerk, puur vanwege de kwaliteit. Ook guess raad ik zeer zeker aan, dit merk is zeer stylish en ook niet al te duur. Een hele goed prijs-kwaliteit verhouding dus. Als ervaren mode adviseur kan ik JHP fashion zeker goedkeuren en dan ook aanraden.

Geef een antwoord