Een lang pakket versturen naar Spanje

Heb je pakket dat je naar Spanje moet versturen? Dan kun je onder andere terecht bij Boekuwzending. Zij kunnen een pakket versturen naar Spanje en nog veel meer. Zij zijn kunnen pakketten versturen over de hele wereld. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om een envelop, een groot en zwaar pakket, een lang pakket of zelfs een pallet. Zij versturen alles overal naar toe. De kosten die zij hanteren voor pakketten naar spanje zijn vanaf 17.50 euro. Dan gaat het uiteraard om een klein pakket. Heb je een groot of zwaar pakket dan zullen de kosten hoger zijn. Verder kun je er ook nog voor kiezen of je het pakket op een snelle manier wilt sturen of op de normale goedkopere manier. Het maakt niet uit welk van de twee optie je kiest, het pakket zal altijd aankomen. Je krijgt ook een track and trace code zodat je altijd kunt zijn waar het pakket is. Bovendien krijg je ook nog een extra mail wanneer het pakket in het land van bestemming is. Dan weet je dus wanneer pakket bijna op bestemming is. De Canarische Eilanden vallen natuurlijk ook onder Spanje, dus een pakket versturen naar Spanje betekent dus ook de Canarische Eilanden.

Soorten pakketten

Je hebt natuurlijk verschillende soort pakketten die je naar Spanje kunt versturen en die worden in verschillende categorieën opgedeeld. Zo heb je een zwaar pakket. Een pakket wordt pas als zwaar gerekend als deze zwaarder is dan 30 kilogram. Alles wat daaronder zit wordt dus niet als zwaar geclassificeerd. Er zit echter ook een bovengrens op de zware pakketten en deze is 70 kilogram. Alles wat zwaarder is dan 70 kilogram moet namelijk op een pallet worden verzonden. Dan heb je ook nog een lang pakket. Een lang pakket wordt gezien als pakketten die langer zijn dan 175 centimeter. Er is echter geen maximale lengte bij een lange pakketten maar hoe langer het pakket is, hoe moeilijker het is om te verzenden en dus hoe duurder de verzendkosten zullen zijn. Als laatste heb je ook nog een groot pakket. Vaak wordt een pakket als groot gezien wanneer deze een omvang heeft die groter is dan 300 centimeter. Ook hier geldt weer hoe groter het pakket hoe groter de verzendkosten.

Handelsverkeer

Binnen de Europese Unie hebben alle landen een vrij handelsverkeer. Dit betekent dus dat je zonder problemen een pakket versturen naar Spanje kunt. Voor landen buiten de Europese Unie geldt dit echt niet. Het pakket moet dan langs de douane. Dit wordt ook allemaal geregeld bij Boekuwzending. Zo hoef je je dus nergens zorgen om te maken en weet je zeker dat je pakket goed aankomt.

Geef een antwoord