Een auto shortleasen kan ook zakelijk

Het leasen van een auto wordt voor steeds meer organisaties en bedrijven de beste optie. Door te kiezen voor het leasen van een auto zal je veel verschillende voordelen gaan ervaren. Wanneer je een auto koopt komen hierbij verschillende soorten kosten bij kijken. Bovendien moet je bij de aanschaf vaak in één keer een groot bedrag betalen voor de auto. Wanneer je er daarom liever voor kiest om iedere maand weer hetzelfde vaste bedrag te betalen, kan je beter gaan voor een leaseauto. Op deze manier weet je namelijk dat de kosten voor de auto elke maand hetzelfde zullen zijn. daarnaast zal je alleen nog voor de benzine van de auto moeten betalen. Binnen de prijs van de lease zitten vaak namelijk ook al de kosten voor het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting. 

 

Shortleasen 

De meeste contracten die je kan tekenen om een auto te leasen duren relatief lang. Niet iedereen zit er echter op te wachten om een leaseauto meteen voor vijf jaar vast te leggen. Als jij hier ook geen zin in hebt is het kiezen van een shortlease waarschijnlijk een betere optie voor jou. Dankzij een short lease zal je namelijk niet meteen jaren vastzitten aan de auto. Op deze manier is het dus ook mogelijk om een auto voor een korte periode te leasen. De minimale termijn van deze leasevariant is slechts een maand. Na de eerste maand kan je er dus al voor kiezen om de auto niet meer te leasen. Hierdoor is het mogelijk om een auto te leasen wanneer je weet dat er een periode komt waarbij je een auto goed kan gebruiken. 

 

Zakelijk leasen 

De shortlease zorgt ervoor dat je de auto dus ook voor een korte tijd kan leasen. Dat is ideaal voor de particulier, maar ook voor veel bedrijven is dit een prettige optie. De shortlease zakelijk is hierbij de optie waar je voor kan kiezen. dankzij deze shortlease kan je voor jouw bedrijf kiezen voor het tijdelijk leasen van een auto. Als er binnen het bedrijf bijvoorbeeld verschillende projecten openstaan en het personeel veel heen en weer moet rijden, is dat een goed moment om te kiezen voor een zakelijke shortlease. Er zijn bovendien veel verschillende soorten auto’s waaruit gekozen kan worden bij de shortlease. Hierdoor is het altijd mogelijk om een geschikte auto voor jouw bedrijf te vinden. Ook zal je zo altijd een shortlease vinden die binnen het gestelde budget van het bedrijf gaat passen.

Geef een reactie