Een actieve vakantie op de Veluwe

De eindexamens zitten er alweer bijna op, op andere scholen zijn ze al langzaam aan het afronden en kunnen we ons weer voorbereiden op een mooie tijd met veel zon en aangename temperaturen. Het is nog altijd erg onzeker of we straks kunnen vliegen maar een vakantiebestemming en loop je als reiziger het risico dat straks een land op slot zal gaan. Wanneer deze maatregelen voor bepaalde landen gelden op het moment dat jij in het desbetreffende land op vakantie bent, is er een mogelijkheid dat je erg moeilijk terug kunt vliegen en je eventueel in quarantaine zult moeten.

Wanneer je de risico’s niet wilt nemen en er toch even op uit wilt gaan, kun je kiezen voor een vakantie in Nederland! Nederland kent vele mooie vakantiebestemmingen en zijn er met onze duin- en bosgebieden vele bestemmingen voor een actieve vakantie!

Een vakantie op de Veluwe

Nederland is een perfecte bestemming wanneer je graag een actieve vakantie wilt beleven. Helemaal op de Veluwe zul je je iedere dag vermaken. Hier wordt je omringd door uitgestrekte bossen, heidevelden en talloze grote zandbaken voor de kinderen. In de Veluwe zijn er vele losse bosgebieden, maar is Nationaal Park De Veluwe ook zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen. Bij de ingang zul je entree moeten betalen en krijg je hier een toegangskaart, waarmee je vervolgens door het gehele park kunt lopen of gebruik kunt maken van een fiets. Je komt in aanmerking met verschillende herten, wilde zwijnen en ander wild, waardoor zowel jong als oud hier prima kunnen vermaken. Je hebt er zo een fietstocht van tientallen kilometers op zitten, maar is het voor de mindervalide mensen of voor jou wanneer je geen zin hebt om te fietsen, ook mogelijk om het gebied met de auto te verkennen!

Kies je voor een vakantiepark of toch een hotel/appartement?

In en op de Veluwe zijn vele accommodaties te vinden waar je jezelf kunt verblijven tijdens een bezoek aan de Veluwe. Zo kun je kiezen voor een hotel of vakantiehuis, maar niet een vakantiepark Veluwe ook vele voordelen. Op een vakantiepark Veluwe beschik je over de vele extra accommodaties, zoals een zwembad, fietsverhuur en meer. Na een lange dag actief bezig te zijn geweest in de natuur op de Veluwe, is het tijd om heerlijk tot rust te komen in het zwembad of bubbelbad, waar je kunt genieten van de avond en je jezelf kunt voorbereiden voor de volgende actieve dag!

Geef een reactie