Alle Essentials voor een perfecte zomerdag

Uit of thuis. Wij zetten de Essentials voor een perfecte zomerdag voor jou op een rijtje. Van Ofyr BBQ voor het lekkere eten tot houten baden voor de perfecte zomerdag thuis tot een mini-barbecue en een boxje voor uit. Lees het in deze blog. Zo heb jij elke keer een perfecte zomerse dag. 

 

Alle essentials op een rijtje!

1. Je zonnebril 
Naast dat jouw zonnebril je natuurlijk flitsend staat, beschermt-ie je ogen ook tegen het felle licht. Of je nu op een terrasje zit of achter in de tuin. Een zonnebril op je hoofd zorgt ervoor dat je niet telkens met fijn geknepen ogen iedereen hoeft aan te kijken. 
 

2. Zonnebrand 
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het is zó belangrijk om je huid goed te beschermen tegen schadelijke uv-straling van de zon. OOK met een hoge factor word je mooi bruin. En je bent sneller verbrand dan je denkt. Ook wanneer je lekker in de tuin zit, of in de stad loopt. Dus zorgt er altijd voor dat je goed ingesmeerd bent. 
 

3. Biotherm BB Lait Corporel 
Deze zijn voor de vrouwen onder ons. Zijn je benen nog nét te wit om zelfverzekerd in je rokje of short te verschijnen? Gebruik dan de Lait Corporel BB van Biotherm. Deze crème geeft je een natuurlijk en egaal kleurtje zonder zelfbruiner. Ideaal!
 

4. Verfrissende drankjes 
Hoe lekker zijn cider of rosébiertjes als de zon hard schijnt? Je hebt trouwens ook alcoholvrije varianten, die minstens zo lekker zijn! Of je nu een lekkere cocktail voor je laat maken op het terras of hem zelf in elkaar flanst in de keuken om daarna de tuin in te gaan. Ga altijd voor je favoriet. Het is niet voor niets je favoriet toch?
 

5. Heel veel eten 
Naast drank, mag je eten natuurlijk niet ontbreken. Pak nu een notitieblok en schrijf dit op je boodschappenlijst: stokbrood, humus, olijfjes, mango, watermeloen, chips… de rest mag je zelf invullen.
 

6. Een mini-barbecue 
Je kunt bij iedere supermarkt tegenwoordig een kleine wegwerpbarbecue kopen. Daar kun je lekker al je groenten en vlees op roosteren.
 

7. Boxjes voor muziek 
Maak thuis een playlist aan met je favoriete zomertracks (een beetje fout mag) en plug je telefoon of iPod in. Heerlijk!
 

8. Een jasje of dik vest 
Je kent het wel: het wordt een beetje koud, maar het is nog zó gezellig en je wil écht nog niet naar huis. Ken je het Palm Tree-jasje van A La al? Het perfecte zomerjacket, want hallo: palmbomenprint! Hij is ook dik genoeg om je warm te houden tijdens een frisse zomeravond.

 

Geef een antwoord