FORGOT YOUR DETAILS?

Toerisme

Amsterdam is een trekpleister voor toerisme. Elk jaar wordt de stad bezocht door miljoenen mensen  die in de stad roemen om haar rauwheid, maar ook om de prachtige gebouwen en de velen musea in Amsterdam.

De inkomsten die voortvloeien uit het toerisme zijn van groot belang voor de stad en de bedrijven die werkzaam zijn in de branche toerisme.

De enorme impact van toerisme op het financiële gezondheid in Amsterdam is voor veel ondernemers niet bekend. Het wegvallen van de stroom toerisme zal voor de stad een enorme impact hebben. Amsterdam Congress probeert binnen de sectie toerisme ondernemers met elkaar in contact te brengen en zo het versterken van elkaars marktpositie.

Amsterdam toerisme omvat zoveel facetten het veel bedrijven elkaar kunnen aanvullen of versterken. Hierbij moet gedacht worden aan voorbeelden als fietsverhuur aan hotelgasten, shuttle service in samenwerking met hotels, maar ook het informeren van toeristen als stukje service. Hieruit vloeien extra inkomsten voor ondernemers binnen de toerisme branche.

TOP