FORGOT YOUR DETAILS?

Esthetische geneeskunde in Amsterdam

Esthetische geneeskunde in Amsterdam is iets waar de stad de laatste tijd veel aandacht voor krijg. Amsterdam heeft meer dan 30 injectable klinieken die botox en fillerbehadelingen uitvoeren. Binnen deze esthetische klinieken zijn diverse artsen werkzaam die over heel de wereld geroemd worden voor het uitvoeren van cosmetische behandelingen.

Amsterdam bezit ondertussen diverse opleidingscentra’s voor het opleiden van nieuwe artsen die het vak van injectables onder de knie willen krijgen. Veel buitenlandse artsen volgende deze korte opleidingen in-house bij diverse klinieken.

Tevens is in Amsterdam het startschot gegeven voor de eerste injectable opeising van Nederland.

Onderlinge concurrentie zou moeten leiden tot een verbetering van kwaliteit en veiligheid. De hoogstaande kwaliteit van de klinieken binnen Amsterdam is het voortvloeien van deze concurrentie en kan al iets zeer positiefs gezien worden.

Tevens is het steeds populairder worden van behandelingen met Botox en fillers een business kans voor veel ondernemers in Amsterdam. Bestaande schoonheidsklinieken verbreden hun aanbod met Botox en fillerbehandelingen. Tevens zien we een verschuiving dat er een grote verschuiving van de plastische chirurgische ingrepen overgenomen wordt door injectables als Botox en fillers.

Ieder jaar vinden diverse congressen plaats waar artsen vanuit Amsterdam en de gehele wereld aan deelnemen.

TOP