FORGOT YOUR DETAILS?

Beurzen en Congressen in Amsterdam

Voor zowel business to business als op het vlak van business naar consument zijn er vele beurzen het hele jaar door in Amsterdam. Eigenlijk is er op alle facetten van elke industrie wel een grote beurs in Amsterdam.

Buiten de enorme mogelijkheden die deze samenkomen van bedrijven oplevert is het ook nog een goed promotie voor de stad en het handels idee dat er omtrent Amsterdam ontstaat.

90% van alle beurzen welke in Amsterdam gehouden worden, worden gehouden in het beurscentrum van RAI Amsterdam. Op de website is een mooi overzicht te vinden van de verschillende beurzen die gehouden worden. Hier een overzicht van alle beurzen in Amsterdam.

Amsterdam Congress geeft voorlichting aan ondernemers welke beurzen voor hen interessant kunnen zijn om in te participeren alsmede welke beurzen te bezoeken om nieuwe contacten op te doen.

Vaak zijn er beurzen en congressen die in eerste instantie geen volledige aansluiting vinden met het gevoerde ondernemersmodel, maar kunnen toch netwerk technisch zeer interssant zijn. Tevens verbreed een horizon van inzichten ook de creativiteit van de ondernemer.

Een mooi voorbeeld is kortgeleden Ben van den Berg die naar een auto techniek beurs in de RAI Amsterdam ging. Ben heeft een bedrijf voor het bekleden en spuiten van boten. Hiervoor gebruikt(e) hij altijd hout en verf. Door in contact met leveranciers te komen van carwrappingfolie heeft Ben dit product geprobeerd op zijn boten met een uitmuntend resultaat.  Het out of de box denken om toch eens in een andere discipline te gaan kijken heeft hem hiermee enorm veel tijd en geld bespaard tot nu toe en zeker in de toekomst.

TOP